Power BI Trainingen


Power BI Level 1

Data Analysis

Power BI is een geweldige applicatie om grote hoeveelheden data inzichtelijk te maken! Tijdens de training Power BI Level1 leert u de belangrijkste stappen bij het voorbereiden en importeren van gegevens en deze op prachtige wijze te presenteren in rapportages. Na de training bent u in staat om zelf eenvoudige Power BI rapportages te creëren en te beoordelen.

Power BI Level 2

Data Modeling

Tijdens deze training leert u nog veel beter met Power BI werken: er wordt veel aandacht besteed aan relaties tussen gegevenstabellen, data structuren en DAX-formules waarmee Data kan worden verrijkt. Na deze training kunnen complexe datasets op gestructureerde wijze inzichtelijk worden gemaakt in rapportages en dashboards!

Power BI Level 3

DAX Functions

Tijdens de training Power BI Level 3 leert u nog veel beter met DAX Formules werken! U leert op een andere manier kijken naar DAX formules en gaat ze echt begrijpen, de vele voorbeelden tijdens de training geven u het inzicht dat zeker in het begin nogal lastig is. Na de training bent u in staat om uw rapportages te voorzien van specifieke berekeningen die volledig toegespitst zijn op hetgeen u inzichtelijk wilt maken uit uw Data.