Power BI Projecten & Consultancy

Werk met ons samen aan uw Business Intelligence met Power BI!


Wij zetten uw wensen om in prachtige Dashboards in Power BI. Dit begint met het selecteren van uw Databronnen en het opstellen van de juiste onderzoeksvragen. Welke boodschap wilt u overbrengen met het dashboard? Wat zijn uw KPI's? Als we dit helder hebben, voeren wij uw Dashboard volledig voor u uit.


Uitgevoerde Projecten


 • HR Dashboards non-profit organisatie
 • HR Dashboards voor verschillende gemeenten
 • Winst & Verlies rekening voor diverse boekhouders
 • Jaarrapportage voor diverse zzp-ers en boekhouders
 • Rapportage en voorraadberekeningen voor transportbedrijf

Ervaringen van onze klanten


 • Je Power BI kennis is geweldig. Eigenlijk is geen vraag onmogelijk, je gaat alles uitzoeken en komt altijd wel met een passende oplossing.
 • Naast je kennis ben je ook erg sociaal
 • Je blijft altijd rustig en weet alles rustig en duidelijk over te brengen
 • Je respons en bereikbaarheid is super
 • Je werkt erg overzichtelijk
 • Heel fijn; iemand die kritisch meedenkt in oplossingen.

Werkwijze Projecten


Power BI Master hanteert een gestructureerde werkwijze: de Systematische Probleem Aanpak. Deze SPA garandeert dat de geboden oplossing goed aansluit op het vraagstuk. Deze werkwijze is voor al onze projecten gelijk waardoor er op efficiënte wijze naar een oplossing wordt toegewerkt. 

1. Gegeven

In deze fase beschrijft u de huidige situatie en uitdagingen die daarbij horen. Het is een inventarisatie van de documenten die worden gebruikt en een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving van de huidige werkwijze. Verder geeft u aan waar u tegenaan loopt en wat u liever anders zou willen in deze documenten en in dit proces.

2. Gevraagd

In deze fase omschrijven we zo nauwkeurig mogelijk wat de kernvragen zijn en waaraan de oplossingen zoal moeten voldoen.

3. Planning

Power BI Master beschrijft in grote lijnen een geschikte oplossing en geeft een impressie hoe deze eruit komt te zien. Wij overleggen met u of de geboden oplossing daadwerkelijk uw vraag beantwoord. Van deze oplossing ontvangt u een vrijblijvende offerte.

4. Uitvoering

Na akkoord op het plan voeren wij het project volledig uit. Bij complexere projecten (langer dan een week), houden wij u wekelijk op de hoogte van de voortgang. Ook zijn tussentijdse evaluaties mogelijk. We streven er aar om alle Power BI projecten zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk uit te voeren. Indien gewenst, leveren wij een duidelijke handleiding bij het opgeleverde project.

5.Evaluatie

In deze fase kunt u testen of de Power BI oplossing aan uw wensen voldoet. Vaak vinden in deze fase nog wat aanpassingen plaats in overleg. Grotere wijzigingen en uitbreidingen zijn uiteraard ook altijd mogelijk als vervolgopdracht.


Neem contact met ons op


Neem contact met ons op voor tijdelijke ondersteuning bij uw Power BI uitdagingen!